Zum Inhalt springen

Välkommen till Eberspächers utbildningscenter

Det är inte vem som helst som kan installera och utföra service på Eberspächers parkeringsvärmare - här krävs specialistkunskaper. Våra kunder förväntar sig professionella installationer och reparationer. Enda möjligheten att alltid kunna garantera det är att våra partners genomgår vårt utbildningsprogram. Detta gör att både värmare och fordon hanteras på ett säkert sätt.

Som partner till Eberspächer erbjuder vi dig följande:

Möjlighet att gå våra kurser där vi utbildar dig i att montera och reparera Eberspächers värmare. Kurserna leds alltid av erfaren och välutbildad personal med stor kunskap om vad som krävs för att underlätta din vardag.

Tillgång till vår Partnerportal. Här finner du bland annat fordonsspecifika monteringsanvisningar, bruksanvisningar, hjälp vid felsökning, teknisk dokumentation samt de senaste nyheterna från Eberspächer.

Tillgång till vår hotline för teknisk support. Våra kompetenta tekniker hjälper dig med de frågor och utmaningar du står inför. 

I teknikens värld är det ju inte mycket som är statiskt särskilt länge. Verkstäder som har deltagit i Eberspächers utbildningsprogram är därför certifierade parkeringsvärmarexperter, som vi vet att vi verkligen kan lita på. 

Aktuella kurser:

Värmarkurs 1 - personbilar och lätta transportfordon 

Värmarkurs 2 - lastbil och entreprenadmaskiner

Värmarkurs 3 - felsökning och diagnos