Zum Inhalt springen

Eberspächer Kalori – för ett bredare sortiment inom värmehantering

Att ha en omfattande produktportfölj är minst lika viktigt som ett välutvecklat, internationellt nätverk – exakt detta var vårt mål när vi förvärvade Kalori SAS.

En utökad produktportfölj för fullskalig klimatexpertis

Som systemleverantör för kundspecifika klimatapplikationer erbjuder vi intelligenta lösningar – nu från en och samma källa. Med förvärvet av den franska klimatspecialisten Kalori SAS utökar vi vårt befintliga sortiment inom området specialfordon. För våra kunder och servicepartner innebär det ett ännu bredare sortiment inom värme och kyla. Våra produkter för en perfekt värmehantering kan kombineras i ett enda system och styras tillsammans. De är konstruerade för olika uteffekter och behov – från parkeringsvärmare, elvärmare och värmeväxlare till integrerade och takmonterade klimatsystem.


Perfekta förhållanden för specialfordon – passande lösningar för alla behov

Kaloris erfarenhet inom utveckling, tillämpning och produktion av klimat- och ventilationssystem kompletterar Eberspächers befintliga sortiment optimalt. Vi ser till att temperaturen i förarhytten är behaglig, oavsett om det på utsidan råder olidlig värme eller minustemperaturer. Inte bara för komfortens skull utan också för högre effektivitet: Bevisligen arbetar maskinförare betydligt mer koncentrerat och produktivt vid behagliga temperaturer. Dessutom hjälper vi våra kunder att följa arbetsmiljöregler, bland annat i specialfordon som bygg-, jordbruks- eller skogsmaskiner. Om installationen inte fungerar i det befintliga utrymmet kan vi erbjuda specialdesignade komponenter i varje enskilt fall. Våra parkeringsvärmare håller inte bara specialfordonens motorer förvärmda och körklara även vid minusgrader, utan sparar dessutom pengar eftersom behovet av tomgångskörning (anti-idling) minskar. För ambulansfordon är omedelbar körberedskap särskilt viktigt: Här ser vi inte bara till att fordonen har kommit upp i drifttemperatur vid en utryckning utan också att kupén alltid har rätt temperatur för patienter och räddningspersonal. I mini- och midibussar skapar vi det rätta klimatet för passagerare och förare och i transportbilar är vi specialister på systemlösningar för kyla och värme så att temperaturkänsliga varor kan transporteras på ett säkert sätt.


En kompetent partner nära dig tack vare ett globalt nätverk

Eberspächer har ett världsomspännande nätverk. Vi distribuerar lösningar ur vår omfattande produktportfölj av värme- och kylsystem genom våra 19 dotterbolag och vårt världsomspännande återförsäljar- och servicenätverk. Oavsett var du befinner dig har Eberspächer filialer och specialiserade partnerverkstäder som ser till att du får snabb och okomplicerad hjälp och att kompetenta kontaktpersoner finns i närheten. Detta är till stor fördel för våra kunder och servicepartner. Det ligger också i linje med vår strategi att bli världsledande leverantör av värmelösningar för specialfordon – och ha en stark marknadsposition.


Overview Products